Sunt plecat in oras !

http://3.bp.blogspot.com/_nuVaIX9i4sU/R5ltLRUOeXI/AAAAAAAABCE/RfuP0oDCfdI/s400/swee%2Bpea.jpg

Cum bine stiti,in fiecare seara la 8 30 incepe un film pe PRO TV.De obicei dau filme bune,asa ca uneori ma uit.Exceptand datile in care sunt afara,sau plecata pe mai stiu eu unde.In fine.
Aseara s`a difuzat filmul Baby`s Day Out ( Sunt plecat in oras ).
Povestea unui baietel super sweet in varsta de doar 9 luni.

Aceasta comedie, e o combinatie de idei: putin din "Singur acasa", putin din desenele animate "Swee Pea". Scenariul suna cunoscut: trei asa-zisi fotografi vor sa-l rapeasca pe micutul Baby Bink de la parintii , pentru a obtine rascumpararea. Dar, in timpul negocierilor, Baby Pink se plictiseste, evadeaza din patut si se taraste pana in strada. Din acest moment, incepe o adevarata aventura pentru el si un cosmar pentru parintii lui.



Mi`a placut foarte mult filmul,am ras cu lacrimi la unele secvente.
Faza e ca bebelusul facea tot ce a vazut in cartea lui preferata,pe care el o numea Boo Boo ,o carte care ilustreaza povestea unui bebelus care " evadeaza" de acasa si exploreaza orasul in lung si`n lat.
Numai ca in realitate lucrurile stateau altfel.Baby Bink facea totul exact ca`n carte,insa era urmarit de cei trei asa`zisi rapitori.
Va recomand sa vizionati filmul,nu ve`ti regreta.Este o comedie super tare,care imbina gingasia personajului principal,respectiv Baby Bink cu accidentele de`a dreptul " tampite" ca sa spun asa,pe care cei 3 le sufera din cauza bebelusului.


http://www.programul-tv.ro/images/sunt-plecat-in-oras.jpg

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu