Colt de lectura !


Am considerat intotdeauna ca e bine sa faci ceea ce iti place,nu ceea ce ti se impune sau ceea face marea majoritate.
Nu cu mult timp in urma mi'am descoperit un alt mare hobby: cititul.Imi petreceam ore intregi citind,uitand parca de tot.
Si revenind la ce spuneam mai sus: imi placeau cartile neobisnuite,cu fel si fel de intamplari ireale, inexistente ,inposibile.Si nu consider ca aveti de ce sa ma judecati.Pur si simplu asta imi placea.Acum nu mai reprezinta pentru mine asa o pasiune,poate pentru ca am crescut si magia este un subiect prea pueril..Poate...:|
In fine.Cu ceva timp in urma am citit primul volum din seria Familia Puhoi,sugestiv intitulat "Vecinii".Mi'a placut foarte mult,m'a fascinat ideea de necunoscut,avea ceva din farmecul Familiei Adams.Stiu ca pare ciudat,si ca un proverb spune :
"Nu judeca o carte dupa coperta" insa eu exact asta fac.Si stiu ca este impotriva firii,dar efectiv,daca nu imi place coperta unei carti,nu o pot citii.Insa aceasta era de'a dreptul interesanta.Avea si o descriere interesanta pe spate:
Familia Puhoi
nu e precum celelalte familii - in primul rand fiindca e compusa din vrajitori si vrajitoare. Ei nu au fost facuti in modul traditional, ca tine si ca mine. Unii dintre cei sase copii ai lui Nerlin si Mordonna Puhoi au fost facuti in pivnita, folosindu-se un retetar stravechi si o bagheta foarte mare, turbo."
Mda.Pur si simplu m'a vrajit.Asa ca am citit si al doilea volum,Familia Puhoi la scoala.Totul devenea din ce in ce mai interesant.
Sper ca v'am starnit interesul,asa ca va las sa descoperiti singuri ce aventuri cuprind cele doua carti.
Lectura placuta! ;)

Twilight phenomen ! Eclipse is almost ! : x

Dupa parerea mea este cea mai frumoasa poveste de dragoste ecranizata pana acum.Stephenie Meyer are intradevar imaginatie.
Cel putin asta reiese din primele doua filme ,care mi'au placut extrem de mult.
Mi'am propus ca in vacanta asta sa ma pun pe treaba si sa citesc si cartile,sa'mi umplu timpul liber cu ceva constructiv.

Dar hai sa revenim la film.Mai sunt doar doua zile si a treia parte,Eclipsa,are premierea in Romania.In America mult asteptatul eveniment este chiar astazi,cinematografele fiind pline ochi cu fani infocati twilight ( cel putin asa zice presa ,insa eu sunt ferm convinsa ca asa este ). Abia astept sa aflu ce se intampla in continuare...=p~
Cum evolueaza prietenia dintre Bella si Jacob,dar mai ales dragostea dintre aceasta si Edward. :x

Doua.Doua zile si totul prinde viata.O sa fac tot posibilul sa vad filmul,nu cred ca pot ajunge la cinematograf,dar promit ca il caut pe net,il vad si va povestesc.
Pffff...abia astept...!:)

Farse la telefon !


-Alo,va merge frigiderul?
-Da!
-Aveti grija sa nu ajunga prea depaaarte ! :))




"Farsele la telefon sunt "un mijloc" de alungare a plictiselii."
spun majoritatea.
Ce'i ce practica un astfel de "joc" aleg sa sune cu "Necunoscut" respectiv numar ascuns.De cele mai multe nu au o tinta fixa , formand numere si fortandu'si norocul,insa exista si cazuri in care respectivii suna persoane cunoscute pentru a le agresa verbal sau pur si simplu pentru a face o gluma "nevinovata".
Multi nu pot "inghitii" astfel de glume,spunand ca sunt de prost gust.

☻Cei de la Radio Zu fac farse " la comanda", publicul apeland la acest serviciu gratuit pentru a face o farsa familiei,prietenilor.
Iata un exemplu de farsa a celor de la radio Zu (si cea mai tare) :
"De la Gradina Botanica din Iasi au scapat doi dinozauri!!! Atentie! Sunt mari, sunt impaiati… si ataca animalele din ograda pe timp de noapte. Din fericire raspund la comenzi de genul “Brontozaur, sezi bland! Stai cuminte!”. Buzdu este reprezentant al Grandinii Botanice si trebuie sa avertizeze populatia de pericol.
Asculta farsa aici:

We no speak americano \:d/ .

Single-ul este deja un succes de club, aflandu-se si in topurile dance europene. Data lansarii oficiale a fost stabilita pentru 18 iulie 2010, dar "We No Speak Americano" este difuzat de toate posturile de radio dance din Europa.
Se spune ca trecutul nu se intoarece.Uite ca aceasta piesa a fost o dovada clara la aceasta afirmatie, binenteles PARODIE, dar cei care au semnat piesa We No Speak Americano, Yolanda Be Cool & DCUP, incearca sa ne arate prin videoclipul acestet piese , vremurile stramosilor nostrii.
Melodia cu iz de “hit de vara” are de cateva zile videoclip pe care daca nu l-ati vazut pana in acest moment, aveti prilejul chiar acum sa ii dati play :

It's horror to dress in white to walk down the street bucharest!

Afara era insorit dupa ce zile intregi plouase incontinuu.Ochiuri de apa se intrezareau ici colo,dar nu ne deranjau,atata timp cat stiam ca soarele v'a avea grija ca in cateva ore acestea sa dispara.
Am iesit afara cu S. Am hotarat sa ma imbrac in alb (pantaloni 3 sferturi + tricou) ,in ciuda faptului ca plouase.Pana la urma ce se putea intampla? Soferii nu ar fi riscat sa incerce sa ne stropeasca ,murdarindu'si masinile,dupa ce ploaia le spalasera cu atata meticulozitate.
Mda.Asta era parerea mea.A noastra.Oricum S nu avea nicio problema,avea blugi inchisi la culoare si tricou in dungi,mai dramatic a fost pentru mine.
Stiti ca de ce iti e frica nu scapi,nu?
Mergeam pe strada Bucuresti,binenteles precaute ,S mergand la margine.Un frustrat ,ca altfel nu pot sa il numesc,s'a vazut el asa mai inteligent,a prins viteza,s'a dat mai pe margine si a trecut prin cel mai mare lac posibil de pe strada Bucuresti,care "intamplator" se afla paralel cu noi.Binenteles ca eram ude din cap pana in picioare.Am ramas "calme" ,ne'a continuat plimbarea si am privit partea plina a paharului : Era doar apa,fara noroi din fericire...!In cca 30 de minute ne'am uscat.:))

Samsung Corby | What color is your life?

Am "onoarea" de a detine un astfel de telefon ....!:d.Eu,si inca cateva sute de calaraseni!
Peste tot unde merg vad numai corby,corby,corby!!!In general roz,poate pentru ca este un telefon de fete.Insa exista si cazuri nefericite de baieti care detin acest telefon in varianta galben sau alb.
Inteleg,este un telefon dragut,touch-screen,cu meniu interesant si la un pret accesibil!Dar chiar nu mai exista si alte telefoane touch?!Ba da!
Stiu,acum probabil ca va ganditi ca eu le spun asta altora,si eu insusi detin modelul asta de telefon.Da,dar nu am avut practic de ales.L'am primit cadou de la parintii mei cand am implinit 14 ani.Nu neg,mi'a placut foarte mult si inca imi place,dar cand vezi peste tot parca vorba aia:"tii se acreste".


*Iar pentru cei care intentioneaza sa achizioneze un astfel de telefon a fost lansat Samsung Corby Spring edition in Coreea de Sud care probabil ca in cel mai scurt timp v'a ajunge si in magazinele noastre.

SAMSUNG CORBY SPRING EDITION!
samsung

samsung
Varianta coreeana a lui Samsung Corby SCH-W900 este mai bine echipata decat europeanul Corby S3650, oferind un ecran touchscreen capacitiv de 3 inch WQVGA, conectivitate 3G, DMB TV si mai mult de 100 MB de memorie interna, completata de un slot pentru carduri de mare capacitate microSDHC.

Fernando de la Caransebes!


Cu totii a'ti auzit probabil de aceasta "vedeta"...!Replicile lui au ajuns celebre,cel putin in scoala noastra,lumea folosind sintangme gen "Pe sistem","Se stieeee","Sa moara Gibilan" sau "Sex ora la viteza".
Fernando a ajuns sursa de inspiratie si in randul celor de la Prima TV in emisiunea "Mondenii",interpretat de insusi Mihai Bendeac.Succesul nu s'a oprit aici,astfel ca Bendeac s'a reorientat spre o alta televiziune,si anume Antena 1,unde este protagonistul emisiunii "In puii mei".Aici,Fernando este vedeta principala,in fiecare emisiune fiind prezenta cate o intamplare "regizata" din viata manelistului de top,care are un mare lipici la public.
Tot mai multi l'au luat drept idol pe nimeni altul decat Mihai Bendeac,alias Fernando de la Caransebes!:)

Suc de fructe!



Bea suc de fructe,
Suc de fructe inseamna energie

Energie inseamna munca
Munca inseamna bani
Bani inseamna femei
Femei inseamna sex
Sex inseamna SIDA
Sida inseamna moarte

DECI NU BEA SUC DE FRUCTE!=))

Hitul verii: Mamasita sau Drums?!?

Narcotic Sound, ChristianD si Matteo-Mamasita

Iata ca a aparut si videoclipul piesei “Mamasita“,una dintre candidatele la titlul de “hitul verii” happy. Piesa este o colaborare intre Narcotic Sound, Christian D si Matteo. Videoclipul a fost filmat in Afi Palace Cotroceni, in regia lui Tom Boxer.

Alexunder Base feat Lys-Drums

Aceasta melodie deja sparge cluburile si multi se grabesc sa afirme ca va fi hitul verii 2010.Daca o sa fie, daca nu...vom vedea! Oricum, melodia este una incitanta, ritmul este ametitor(mai ales in club), iar versurile sunt foarte dragute. O melodie care te prinde daca o asculti de cateva ori si iti revine in cap!




Justin Bieber a dezvaluit ce gen de fete ii plac 8->


Justin Bieber a dezvaluit ceea ce apreciaza la o potentiala prietena. El a declarat ca “ea trebuie sa aiba o personalitate draguta, un simt al umorului dezvoltat, ochi frumosi si creier. Care e sensul de a avea o prietena frumoasa daca nu poti sa vorbesti cu ea? Ai vrea sa poti sta la cina cu ea si sa ai o conversatie modesta“.

De asemenea cantaretul prefera o infatisare mai naturala: “Nu-mi plac fetele care se fardeaza in exces astfel incat sa nu le poti vedea fata. Unele fete sunt frumoase, dar nesigure si arata mult mai bine nemachiate, dar decid sa puna tone de farduri pe fata lor.

Justin Bieber a dezvaluit ca atunci cand agata o fata prefera sa fie linistit si surprinzator. “Depinde de situatie. Dar la inceputul conversatiei nu ii dau de inteles nimic – trebuie sa astepte un pic. Apoi, poate la sfarsitul conversatiei, o intreb ceva de genul ‘Ai cumva un numar de telefon la care as putea sa te contactez?’ Cam asa merge de obicei.

Videoclip nou! ♥

Justin Bieber a lansat videoclipul piesei "Somebody To Love", realizata in colaborare cu mentorul sau, Usher. In videoclip, cei doi danseaza alaturi de cei mai buni membri ai show-ului MTV "America's Best Dance Crew".
"Il aducem pe Justin in lumea dansului cu acest videoclip si-i dam sansa sa integreze diferite stiluri de dans," a declarat regizorul Dave Meyers.
Coreografia este realizata de Jamaica, care a mai lucrat in trecut cu Usher sau Ciara. "E absolut incredibil sa lucrezi cu dansatori profesionisti," a declarat Justin.
Piesa "Somebody to Love" este inclusa pe albumul "My World 2.0". Videoclipul a avut pe 17 Iunie 2010, in cadrul showului "So You Think You Can Dance".

Mancare chinezeasca...:))



Se intampla oricui,oriunde,in orice restaurant chinezesc din toata lumea...Sa comanzi un fel de mancare si sa nu stii cum se pronunta respectiva denumire a produsului.Majoritatea au nume hazlii si foarte incalcite, dar e amuzant.
*Am tinut sa scriu despre asta deoarece videoclipul de mai jos mi s'a parut de'a dreptul haios:


Justin Bieber isi pierde vocea !:(


Justin Bieber isi pierde vocea, astfel acesta nu mai poate canta piesele care l-au consacrat in gama lor originala.Favoritul adolescentelor din lumea intreaga recunoaste ca are probleme cu vocea deoarece trece prin perioada pubertatii si tonul vocii sale este intr-o continua schimbare.“Ca orice adolescent, trec prin pubertate. Incerc sa fac tot ce pot pentru a-mi pastra vocea si am cel mai bun profesor vocal din lume. Unele note din piesa “Baby” nu le mai pot atinge in prezent, atunci cand prestez live trebuie sa cant intr-o gama mai joasa”, spune Justin Bieber.
*Justin Bieber si-a inceput cariera profesionala pe Youtube, acolo a fost descoperit de un producator si astfel a pornit pe drumul spre succes.

I'm lost in music!

☻Muzica este refugiul fiintei umane.Refugiul meu.Sufletul meu iubeste muzica,iar muzica face bataile inimii mele sa pulseze intr'un ritm special.Pentru ca fiecare melodie este aparte,are o poveste,un beat,un ritm in functie de gen.
☻Muzica este magica.Face fiinta umana sa uite de grijile lumesti si sa se piarda undeva departe,printre note muzicale alaturi de care sufletul vibreaza adanc,precum coardele aurite ale unei harpe.Pentru ca asta este muzica:o lume in disponibila oricui,oriunde,oricand.Fie ca este la radio,pc,tv,mp3,mp4 ,face pe oricine fericit,cu un simplu "play"...!:x

Caldura.Cirese.Distractie.

Zi toropitoare ,27.05.2010.Sfarsit de mai.Program scurt de scoala,2 ore,pierdere totala de timp.
Am plecat cu fetele sa "hoinarim" pe str. Bucuresti(metaforic vorbind).Am parcurs pas cu pas magazinele,la o ora de extrema la care soarele era de'a dreptul hot,dupa care am mers in parcul Dumbrava.Am stat cca 15 minute,timp in care cocalarii nu au ezitat sa apara.Cativa colorati ,fani infocati Fernando de la Caransebes.Am plecat:|.Am trecut asa zisul podulet dincolo spre cascada,cu gandul de a iesi pe strada Flaraca.De sub o masina a stasnit un caine,cu o pofta nebuna de latrat.Am inceput sa tip ingrozitor,ceva gen :"Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhh".A fost destul de tare,am inceput sa radem ca nebunele cand am vazut ca o luase la fuga mancand pamantu'!:))
Am mers la curte la bunica Ralucai.Am sarit gardul,deoarece acolo nu mai locuieste nimeni de o bucata buna de vreme.M'am zgariat pe burta si era cat pe ce sa iau si o gura de asfalt.Whatever...
Am mancat cirese,sau visine,ce'or fi fost alea.Am sarit gardu inapoi.Ma puteam considera deja experta!Mergand si parcurgand casele cu privirea,fascinata de roseata unor cirese care aratau chiar promitator,m'am speriat teribil!Deci,era o baba,alba ca varul,cu parul carunt,sprijinita de un gard.Initial am crezut ca este o stafie.Si nu eram singura.Si V avusese aceeasi impresie.Ne'am intors topite de soarele fierbinte,pentru a vedea pe cineva care tocmai se indrepta spre petrecerea de sfarsit de clasa a 8-a,asa'zisul "Banchet".Aveam o sticla cu apa,iar C a luat'o si a varsat'o pe R.Binenteles,dupa o discutie gen R:"N'ai tupeu" C:"Ba am!".Ea l'a luat la fuga,l'a udat putin,a fost tare!:))
Am ajuns in sfarsit acasa,unde este rece si bine...!:)

Nu ne'am nascut in locul potrivit!


Versuri celebre din melodia "Locul potrivit",Guess Who! Versuri ce ne aduc aminte de tara mizera,corupta in care traim. Versuri care ne prezinta o altfel de realitate,mai cruda,insa mai adevarata. Versuri din suflet,din inima,o lectie de viata bine expusa majoritatii. Versuri de Guess Who! Chiar!Ghici cine? Laurentiu Mocanu mai bine cunoscut sub numele de scena Guess Who,rapper roman ce si'a lansat cariera ca membru al grupului de rapp "Anonim", impreuna cu membrii grupului Zekko şi Griffo, si mai tarziu a lansat o cariera solo de succes în muzica. Versurile lui ne aduc aminte de multe,de faptul ca uneori chiar ne'am dori sa traim altfel,sa avem alta viata,pur si simplu alta identitate.Pentru ca traim intr'o tara considerabil nedezvoltata pe plan cultural cat si econimoc,Romania,tara posibilitatilor limitate.

My dream is to fly ...Over the rainbow so high!


Poate pare o nebunie...
Dar imi doresc cu toata fiinta mea sa zbor,sa simt degetele aerului fluid prin parul meu castaniu,sa cad prada senzatiei,pana la extrem,sa plutesc in vazduh si pur si simplu sa nu ma intereseze de nimicul care nu se afla sub talpile mele.Sa alunec pe curcubeu dupa ploaie,sa ating soarele cu mana si sa gust din dulceata norisotilor ca de zahar. Pentru am fost intrebata ce mi'as dori sa fac pana in 2012!.Asta este raspunsul:sa ma arunc dintr'un avion cu parasuta.
Sa zbor,sa simt ca nu am trait degeaba,ca macar un vis mi s'a implinit.Sa fiu precum o pasare cu penaj alb,imaculat,ce strapunge orizontul cu doar o privire,un suras.
In fond viata e scurta,si daca destinul meu a hotarat sa ma intrupez intr'o fiinta umana,menita sa traiasca in aceast
a lume falsa si rea,sa iubeasca,urasca,sa pretinda pur si simplu ca este implinita,ci nu sa simta ca este fericita,libera asemenea unei pasari,macar stiu ca intr'o zi imi voi trai visul.Voi zbura asemenea unui soim prin aerul taios al inaltimilor ametitoare.:) Si daca as fi pusa in situatia de a alege in ce anume as dori sa ma reincarnez,as alege sa fiu o pasare.Sa simt libertatea in toate celulele corpului meu!( presupunand ca ar exista viata dupa moarte,ceea ce nu prea cred,dar totusi...:| )

True Friendship


Ce reprezinta de fapt prietenia?
Eu cred ca este un pom cu mugurii aprinsi,ce'si prelungeste crengile pana in vazduh.Iar pe fiecare creanga cresc muguri,flori,fructe.Precum orice lucru material,care porneste de la un lucru simplu,de la creatorul lui,stapanul existentei sale,de care depinde pana in ultima clipa,asa si povestea oricarui fruct incepe cu "a fost o data".Toate incep la fel,niciunul nu este mai privilegiat decat celalalt.Dar cu timpul toate aceastea se schimba.La fel este si cu prietenia.Totul incepe de la un lucru comun,acel copac in care toate fructele isi regasesc inceputul.
Fructele ca si prietenii de altfel se diferentiaza la fel.Fructe gustoase, sanatoase fara bataturi,dar si fructe stricate in care poate a patruns un viermisor.Acelasi lucru se intampla si in cazul prieteniei.Totul este frumos pana ceva intervine:acel mar al discordiei ,un lucru banal pe care il avem de impartit.Astfel,prietenii se grupeaza in doua mari categorii:prieteni adevarati si prieteni falsi. Binenteles,exista exemple concrete si de o parte si de cealalta...!Doar ca dureaza mai mult pana constientizam diferenta.Si iar tin sa fac referire la fructe:EXTERIORUL ESTE ACELASI,INTERIORUL DIFERA,CA SI IN CAZUL PRITENIEI:adevarate sau false,deopotriva!