Sunt plecat in oras !

http://3.bp.blogspot.com/_nuVaIX9i4sU/R5ltLRUOeXI/AAAAAAAABCE/RfuP0oDCfdI/s400/swee%2Bpea.jpg

Cum bine stiti,in fiecare seara la 8 30 incepe un film pe PRO TV.De obicei dau filme bune,asa ca uneori ma uit.Exceptand datile in care sunt afara,sau plecata pe mai stiu eu unde.In fine.
Aseara s`a difuzat filmul Baby`s Day Out ( Sunt plecat in oras ).
Povestea unui baietel super sweet in varsta de doar 9 luni.

Aceasta comedie, e o combinatie de idei: putin din "Singur acasa", putin din desenele animate "Swee Pea". Scenariul suna cunoscut: trei asa-zisi fotografi vor sa-l rapeasca pe micutul Baby Bink de la parintii , pentru a obtine rascumpararea. Dar, in timpul negocierilor, Baby Pink se plictiseste, evadeaza din patut si se taraste pana in strada. Din acest moment, incepe o adevarata aventura pentru el si un cosmar pentru parintii lui.



Mi`a placut foarte mult filmul,am ras cu lacrimi la unele secvente.
Faza e ca bebelusul facea tot ce a vazut in cartea lui preferata,pe care el o numea Boo Boo ,o carte care ilustreaza povestea unui bebelus care " evadeaza" de acasa si exploreaza orasul in lung si`n lat.
Numai ca in realitate lucrurile stateau altfel.Baby Bink facea totul exact ca`n carte,insa era urmarit de cei trei asa`zisi rapitori.
Va recomand sa vizionati filmul,nu ve`ti regreta.Este o comedie super tare,care imbina gingasia personajului principal,respectiv Baby Bink cu accidentele de`a dreptul " tampite" ca sa spun asa,pe care cei 3 le sufera din cauza bebelusului.


http://www.programul-tv.ro/images/sunt-plecat-in-oras.jpg

Ziua Marinei !

Cum cu totii cred ca stiti,astazi este ziua Marinei,si totodata Sfanta Marie mica.
Din cate am auzit si am vazut la TV,a fost mare forfota in mai toata tara,prin porturi.S`au organizat fel si fel de spectacole ,toate,binenteles,cuprinzand ambarcatiuni.
Si la noi a fost organizat ceva,in parcul mare.Nu am fost,insa imi imaginez o sumedenie de oameni care se inghesuiesc pentru a vedea spectacolul.Tarabe cu mici si bere rece.Ca in fiecare an: tiganie.
Si pe o caldura ca asta nici nu`ti arde sa iesi din casa la orele de varf,insa ,din cate am auzit,a fost destul de aglomerat.Cei care au vrut sa urmareasca parada,iar ceilalti probabil ca vor iesi spre seara cand cei ce poarta numele sfant al fecioarei Maria ( barbati cat si femei,deopotriva) ies la terase sa`si cinsteasta prietenii/familia.
Pe aceasta cale tin sa urez un calduros la multi ani tuturor celor ce poarta numele de Maria,Marian,Marin,Mariana.Toate cele bune...!
O sa mai revin cu un post de Sfanta Marie Mare.Pana atunci numai bine.:)

Viata e scurta...

Mi s`a intamplat sa ma plimb prin parc si sa vad cupluri trecute cu mult de varsta a doua si sa spun : eu nu vreau sa imbatranesc.Si cred ca de cele mai multe ori respectivii m`au auzit si poate ca au luat`o ca pe o jignire,insa am facut asta inoportun.
Oricum...Viata e scurta si merita traita din plin.Pentru ca eu una nu cred in nemurirea sufletului,in rencarnare,in iad sau rai.Cred in Dumnezeu,nu prea mult,dar cred.In dumnezeul meu care de cele mai multe ori ma ajuta.
La varsta mea poate ca multi se gandesc ca sunt tineri,ca au toata viata inainte,ca mai au o gramada de trait.Dar timpul trece parca pe langa noi ,ne ocoleste si neglijeaza,se scurge repede,ireversibil.
In adolescenta multe lucruri ne incanta spiritele rebele,agitate,fragede,indragostite,chiar imature.
In vreme ce la batranete singura alinare ramane familia,copiii,nepotii.Traiesti de pe o zi pe alta,suferind de mai stiu eu ce boala,mancand aproape numai pastile,pe care dai toate pensia ta,iar de restu` cumperi bomboane la nepoti.Si astepti,astepti.Dar ce?
Pai probabil ca moartea.Adica ce spun eu?
Nimeni nu asteapta moartea.Doar vacanta spre o lume mai buna.Eternitatea.In care eu nu cred.
Parerea mea este ca trebuie sa traim azi si pentru maine,pentru ca viitorul este imprevizibil.
Vreau sa fac de toate in viata ,sa stiu ca nu am trait degeaba.Sa traiesc la maxim fiecare moment.Ca mai apoi ,la batranete, sa meditez la anii mei de glorie suprema.
Vreau sa am o cariera de succes ( avocat/jurnalist),sa am 2 copii,o casa mare,un sot intelegator,sa merg de cel putin o data in vacanta pe an,sa am un caine haski,sa vizitez new yorkul,sa ma arunc cu parasuta dintr`un avion,sa merg la un concert Justin Bieber,sa calaresc un cal alb si sa particip la un reality show la tv.La batranete sa ma mut undeva la tara,sa cresc iepuri si sa fac nepotilor mei placinta cu branza in fiecare zi.
Cam asa mi`am dori sa se desfasoare viata mea.Doar o parte din ea...
Acestea sunt doar cateva dintre miliardele de lucruri pe care doresc sa le fac.Celelalte raman secrete.: d

Daca atata`i duce pe ei capu`....

Traim in Rromania,tara stereotipurilor,a prejudecatilor,dar cred am inceput sa ma obisnuiesc cu asta.Ca lumea sa`si dea cu parerea despre mine chiar inainte de a ma cunoaste. ( personal )
Chiar si prieteni/prietene mai vechi cu care m`am certat dintr`un nimic sau cu care nu am mai tinut legatura pentru ca s`au mutat din oras,care vad o poza cu mine si ma eticheteaza.De cele mai multe ori gresit.
Si sunt unele chestii care dor.Cand te gandesti ca a`ti fost candva prieteni.Sau inca sunteti...
S`a intamplat sa ma cert cu cineva,apoi acel cineva sa inceapa sa ma vorbeasca pe la toate colturile ca sunt pitipoanca,ca nu stiu ce.Adica frate,e treaba mea cum sunt si cum nu sunt,oricum faza m`a deranjat pentru ca nu arat ca o pitzipoanca,adica cu decolteu,ruj strident si colanti.Si uite ca iarasi gresim.Intram in lumea stereotipurilor.Pe respectiva care ma eticheta drept o " pitipoanca " o deranja vezi doamne faptul ca mi`am lasat eu unghiile lungi.Si ce? De cand eram mica mi`am dorit sa am unghii mari,ca fetele din reviste si de la TV.Dar din cauza ca mi se dezvoltase ticul ala pe cale nervoasa " rosul unghiilor " nu am reusit niciodata.Iar anul asta m`am ambitionat si am reusit.
Au mai fost si altii,asa zisi " prieteni" care m`au etichetat drept o tocilara doar pentru ca am obtinut o performanta la un concurs.Nu am pus la suflet,daca atata ii duce pe ei mintea, ce pot eu sa le fac?!In fine.:|
Ce ti`e si cu tereotipurile astea ....
Mdaaaa.Stiu ca am scris si un post despre asa ceva," oameni cu etichete" si inca unul despre o tipa,care dupa parerea mea este de`a dreptul exagerata,insa acelea erau asa doar pentru amuzament,pentru ca eu nu am prejudecati.Sau poate ca da.Da` doar cateva...
PS: prin scaparea de acest tic nervos am ajuns sa fiu dependenta de guma...ceea ce nu este chiar gresit,dar nici prea bine..:)

M`am lovit la cap ! Si ce?

Deseori lumea ( prietenii apropiati in general) ma intreaba daca m`am lovit la cap cand eram mica.Da ma,si ce?
Asa ca,acest post este dedicat tuturor persoanelor care m`au intrebat daca cand eram mica mama m`a scapat in cap: : ))
Ca sa afle si ei ca nu e mama de vina,ci m`am lovit singura:

La varsta de patru ani am reusit sa`mi sparg capatana`.Cum ? Pai...Era iarna,afara era un ger complit,iar eu eram la mamaia.Evident ca,fiind la mamaia,m`a lasat sa umblu incalcata prin casa.Aveam bocanci de iarna cu antiderapante.Stiu ca suna de`a dreptul tampit.Erau niste chestii
de metal pe talpa special puse ca sa nu alunec pe gheata.Nu erau puse de tata sau ceva de genu`,asa ii cumparasem.Asa,sa revenim.Eram la mamaia.
Tocmai ce isi cumparase frigider nou,iar pe cel vechi il pusese pe hol,urmand sa vina sa il ia cineva ca sa il duca undeva la tara.Imi placea sa alerg ca bezmetica prin casa,cand ramaneam singura,din cauza ca mamaia avea treaba prin bucatarie.Asa ca am trecut la actiune.Pe hol era un covor lung cat intreg coridorul,iar eu " patinam pe el".Am alunecat ,am dat cu scafarlia de frigider,si mi`am spart`o.

Ai mei ( parinti ) erau la discoteca .Mamaia i`a chemat de urgenta,am mers la spital unde am fost cusuta.Am stat cca o luna bandajata.A fost dea dreptu` horror ca nu aveam voie sa alerg pentru ceva timp.
Am si acum cicatricea,exact la jumatatea capului`.Acum probabil ca v`am facut curiosi in legatura cu cicatricea.Pai e destul de vizibila.Cine ma cunoaste probabil ca a sesizat deja existenta ei...
V`ati convins ? :)))
In concluzie: nu mama m`a scapat in cap cand eram mica,mi`am spart capu` singura.:))


A fost odata un copil....


Ma gandesc deseori la copilaria mea.A fost frumoasa.Parfumata.Uneori condimentata.Si traiesc cu gandul ca am fost copil,nu ca altii care au impresia c
a s`au nascut mari si atotstiutori.
Sa fi copil inseamna sa fi un om mic intr`o lume mare,insa mereu in mijlocul atentiei.
Pentru ca indiferent de cat de mare ar fi aceasta lume,sti mereu ca iti apartine,pentru simplul fapt ca esti lipsit de griji,de indatoriri.Si traiesti in lumea ta.O lume pe care singur ti`o creionezi pe peretele din dormitor,iar mama se chinuie cateva saptamani bune sa stearga petele de carioca,uitand pentru o clipa ca ti`a cumparat unele dintre cele mai bune,permanente.Si uite ca nu reuseste sa iti distruga lumea,visele.Asa ca il trimite pe tati la magazin dupa var,pentru a astupa petele de carioca.
Reuseste sa le acopere,insa ele raman acolo sub perdeaua densa de var.Dar tu sti ca lumea ta inca exista,cu toata ca nu mai este vizibila ,palpabila,ea traieste prin tine,prin sufletul tau de copil.
Eu stiu ca am fost un copil,De fiecare data cand ma privesc in oglinda de la sifonier vad copilul care a fost odata.Si parca si acele degete cu care adoram sa manjesc oglin
da,lasand amprente colorate.Dar de care mama se ingrijea sa dispara imediat.
Am fost un copil fericit,si inca sunt.Pentru ca stiu ca mi`am trait cum se cuvine copilaria.
La viata mea am facut tot ce se putea mai rau.Mi`am spart,mi`am rupt,din toate cele.:)))
Sunt plina de cicatrici,insa nu regret,pentru ca ele reprezinta dovada clara ca am fost copil...


http://ingerdemon.files.wordpress.com/2009/08/emotii.jpg

Banc,banc..; ))

Din plictiseala,cautam bancuri pe net.Am gasit un site bun,si am dat la categoria " sadice ".Nu va ganditi ca sunt nebuna si ca am apucaturi sado`maso,doar ca ma gandeam cat de sadic poate sa fie un banc,capabil in acelasi timp sa te faca sa si razi.
L`am citit pe primul,care se referea direct la cat de mult isi urasc barbatii soacrele,era cam asa:
"In fata unui bloc de 10 etaje se tot aduna lumea si striga disperata: - Criminalule! Criminalule! Un tip la etajul 7 se chinuia sa arunce o femeie peste geam! Intr-un final reuseste sa o arunce, dar femeia se prinde de balustrada geamului de la etajul 3. Omul coboara repede etajul si, dupa o lupta inversunata, femeia cade si se face tandari. El coboara linistit in fata blocului sa infrunte multimea care tot striga: - Criminalule! Criminalule! La care omul linistit: - Stati, ma, ca era soacra-mea! Toata lumea: - Aaaaaaa!!! La care un tip din multime: - Ce tupeu avea! Ati vazut cum se tinea, bestia?!"

De ce,chiar nu inteleg....
Adica ma gandesc ,pentru ca sunt fata,iar sotul meu nu ar trebui sa isi urasca soacra,care automat o sa fie mama mea.
Ce`o fi asa de rau la o soacra atata timp cat esti baiat?
Din cate stiu eu,mamele de baieti ii protejeaza mai mult pe fiii lor,de nurori.Ca na ma,el e " baiatu` mamii" si e sensibil.Mamele de fete sunt bucuroase ca ficele lor s`au maritat.
Soacrele sunt rele,sunt cosmarul oricarei fete," fa aia ,drege aia ,nu e bineee,offff,chiar esti incapabila fetito".
Nu o spun din experinta,ci din auzite,de la TV mai mult.Sunt nemultumite,gasesc tot felul de motive care mai de care,subliniind mult faptul ca baiatii lor merita ceva mai bun.Pe naiba...
Oricum,bancul e tare...:)).Cateva schimbari si e perfect.>:) :))))))

6 adevaruri in viata :

1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba . -> ba da.:p

2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta. - > am incercat si intradevar nu imi pot atinge toti dintii cu limba...8-|

3) primul adevar e o minciuna. - > hmmm,poate ca este,am mai incercat o data si totusi am senzatia ca am reusit..:))

4) zambesti acum pt ca esti un idiot.-> hey,nu sunt idioata...!.:|

5) vei trimite mai departe unui alt idiot. - >asta asa e,chiar am dat mai departe.:P

6) inca mai ai un zambet pe fata -> corect.:d




Milkshake de banane...:)))

Banuiesc ca toti a`ti vazut macar o data la TV reclama aia la milkshake doctor oetker.Sunt patru arome : ciocolata,vanilie,banane si capsuni.
Toate produsele carora li se face reclama la TV trebuie incercate,dupa parerea mea.Asa ca m`am dus la magazin.
Vanzatoarea a spus ca s`a vandut foarte bine,si ca nu mai are decat de banane.Bleeeah.
Cei care ma cunosc stiu foarte bine ca urasc bananele.Le dispretuiesc pur si simplu pentru ca mama ma pune sa mananc pe motiv ca au vitamite,bla,bla,bla.( se intampla rar sa accept in momentele mele de minima luciditate,si nu o fac cu placere ).
A,si poate ca acum va ganditi de ce nu imi plac banalele.Pai...:
1.Au o culoarea spalacita, un galben dala obosit,deci nu imi place.
2.Daca te vede cineva mancand o banana ,insinueaza alte chestii,stiti voi la ce ma refer,din cauza ca are forma aia asa..:-q.:))).In fine.
3.Gustu e deplobil.Are gust de punga.:)))
In concluzie : nu imi plac si cu asta basta.
Totusi am cumparat milshake de banane,iar atunci cand am sa il fac,o sa va anunt cum a fost,sper sa nu vomit.:))).Glumesc.:p

Caca maca eeee ! \ : d / : ))))))))


Daca a mai ramas ceva care sa ne faca sa zambim este umorul romanului, care nu conteneste sa faca haz de necaz. "KK-Maka" este o parodie muzicala pe cat se poate de expresiva.
Divertis a lansat imnul crizei. I-a facut si videoclip, pe care l-a postat pe Youtube. Vezi mai sus.
"In 2006 se cumparau case, cu buletinul isi lua o plasma tot cretinul. in 2010 o frecam la rece, s-a terminat, am consumat, dracul ne-a luat. Bugetul e in galeata iar tara-i scufundata. Ne intrebam de ce criza asta e mult mai rea aici la noi".

Asa incepe KK-MAKA sau Imnul Crizei, interpretat de grupul Comedis.
Este vorba despre o parodie dupa cunoscuta meoldie a Shakirei, Waka Waka, care a fost si imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acest an.
Versurile melodiei reflecta situatia grava in care se afla Romania si penibilul de zi cu zi servit de cei de sus.
Melodia e chiar tare,are dreptate in cea mai mare parte.M`am amuzat teribil cand am ascultat`o pentru prima data,a doua oara,chiar si a treia .:))))

Wouldn't change a thing ♥

Miruna Oprea si Noni Ene interpreteaza varianta locala Wouldn't change a thing.
Versiunea romaneasca exclusiva realizata de cele doua staruri dupa melodia Wouldn’t Change A Thing a avut premiera la Disney Channel Romania sambata, 31 iulie
Coverul realizat de Miruna si Noni va aparea pe coloana sonora a filmului Camp Rock 2: Competitia Finala, disponibil in magazine incepand cu 6 septembrie, album care va include toate melodiile din film. Piesa beneficiaza si de un videoclip special, filmat in Bucuresti si disponibil pentru a fi difuzat pe tv. Acesta prezinta o poveste de dragoste simpla cu Miruna si Noni, care aduc la viata diferite elemente din film.
Am ascultat melodia ,ambele variante: in limba romana ( interpretata de catre Demi Lovato si Joe Jonas ) cat si pe cea in limba romana.
Binenteles ca in limba romana mi`a placut ceva mai mult,insa originalul ramane original si stim cu totii ca in engleza muzica suna mai bine.Sau nu...:-?
Ideea e ca melodia merita ascultata ,ca sa vedeti si voi ca si in romania exista copii talentati,de care trebuie sa fim mandrii.




Pe aceasta cale vreau sa le urez succes celor doi,sa o tina tot asa,pentru ca sunt buni. : )
Asculta mai multe audio Muzica

Pitziponcime la cote maxime ! : ) )

Ma uitam in lista mea de prieteni de la HI5,cand dau de una intitulata " larisa".Avea o poza interesanta de profil,asa ca am dat click pentru a`i vizualiza pozele.
Prima poza era ok,cam mult machiaj,insa tipa parea draguta....
Am dat mai departe,sa vars paharu` cu suc in tastatura nu alta.M`a apucat un ras isteric cand am vazut cat de tencuita era tipa.In primele cateva poze era incadrat doar chipul,avea gene false XXL ,rimel la greu,fond de ten 2 tuburi jumate` si ruj rosu` aprins.De`a dreptul mortala fata.:)))
Era vizibil ca avea botox injectat in buze,si probabil si silicoane.Urmatoarele poze binenteles la sani,ridicati pana in gat.
Ultima poza era facuta de la bust in jos,binenteles ca in chiloti si cu maieu` ridicat pana peste sani.
Pitzipoanca originala nene,nu gluma.Calitate a`ntaia.
Mi`am permis sa fac un colaj cu doar cateva dintre poze ca sa vedeti si voi ca nu am exagerat absolut deloc in ceea ce priveste infatisarea tipei in cauza:

Cum arata si ar trebuii sa fie pentru tine barbatul/femeia ideal(a)?

Am primit un mail cu asa ceva,mi s`a parut interesant asa ca m`am pus pe citit.Am mai cautat si pe alte site`uri ,fel si fel de pareri,insa aceasta mi se pare cea mai realista dintre toate.:))))))))
Nici pe departe omu` nu avea prea mari pretentii,acolo,strictu` necesar.Baiat fiind,a inceput cu esentialu`:

" Femeia ar trebui sa arate cam asa : Sa aiba vagin (de la Dumnezeu nu operatie), sani (nu conteaza marimea si sa fie naturali), fata de femeie (fara operatie) , parul mediu sau lung (nu conteaza culoarea), 2 ochi (nu conteaza culoarea), 2 maini , 2 picioare , 20 de degete (10 maini, 10 picioare ) , o limba-n gura, toti dintii in gura , un nas ( fara operatie ) buze (mai subtiri sau mai groase) si cam atata. Sper ca n-am uitat nimic.



PS: Am uitat urechile "


Ce pot sa spun,imi place cum gandeste omu`...:))))))