Varsator, Doisprezece februarie - Ziua unificatorului

De ceva timp pot spune ca sunt chiar "pasionata" de astrologie,citind fel si fel de articole legate de zodii,in special despre varsator.
Am postat acest articol, pentru ca mi s`a parut foarte interesant,fiind particular zodiei si zilei in care m`am nascut,de aceea ma regasesc in el.
Pentru cei care nu ma cunosc,si poate isi doresc sa ma cunoasca ! :)

Zodia Varsator - 12 Februarie

Persoanele care se nasc in aceste zile sunt foarte inventive si originale. El este foarte rational in ceea ce priveste dragostea si renunta foarte repede la o relatie in momentul in care simte ca este contrans sa ramana in cadrul ei. Este adeptul schimbarilor si are in general o fire vesela.

Esti o persoana foarte inteligenta si te pricepi foarte bine sa lucrezi cu oamenii. Iti place foarte mult sa te gandesti la lucrurile importante si esti plin de multe idei noi. Esti foarte sarmant si te pricepi foarte bine sa colaborezi cu persoanele care au patrans in viata ta. Ai o diplomatie naturala si esti capabil sa acumulezi foarte multe succese datorita ideilor tale. Esti capabil sa depui foarte mult efort in momentul in care te implici intr-un proiect.

Iti place foarte mult sa fii independent si esti foarte entuziast in momentul in care te implici in rezolvarea problemelor. Ai nevoie de foarte multa autoexprimare si trebuie sa iti satisfaci tot timpul natura aventuroasa. Pentru ca esti foarte intuitiv, te pricepi foarte bine sa analizezi natura umana si sa intelegi nevoile persoanelor de langa tine. Esti foarte atras sa faci o cariera in invatamant sau in consiliere si esti foarte bucuros daca ai sansa sa lucrezi cu copii. Pentru ca esti foarte atent la toate detaliile esti atras de cariere in contabilitate sau jurnalism. Esti foarte creativ si ai o natura prietenoasa si intelegatoare fata de persoanele pe care le iubesti.

Intelegi foarte bine oamenii si esti gata sa colaborezi foarte bine cu cei care sunt in jurul tau, pentru ca stii foarte bine ce avantaje ai putea sa ai in urma muncii de echipa. Este foarte usor pentru tine sa comunici cu toate categoriile de oameni si iti place foarte mult sa te distrezi si sa fii in mjlocul prietenilor. Iti plac foarte mult cercurile de prieteni care te stimuleaza sa inveti cat mai mult si care te ajuta sa te autoperfectionezi. In relatiile tale personale este foarte important sa eviti sa devii prea autoritar si sa intelegi ca nu toata lumea gandeste la fel ca tine.

Persoanale celebre nascute in aceasta zi : Abraham Lincoln, Charles Darwin, Franco Zeffirelli.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu