Burlacul ! : >

Suna bine ,nu?! Adica,cu cat mai multi,cu atat mai bine.Mai multe sanse pentru fetele inca nemaritate din toate colturile tarii,la varsta la care incep sa'si faca griji ca vor ramane asa,cautand persoana potrivita care nu isi mai face aparitia,si aspirand probabil in tacere la barbatii de pe micile ecrane.Mai exact la cel mai stilat burlac al Romaniei,Botezatu.
Acum insa li s'a oferit o
sansa sa se afirme,sa agate burlacul si sa'l ia de sot,sau cel putin sa aiba o relatie,poate nu prea lunga avand in vedere faptul ca burlacul din acest exclusivist show este persoana publica cu o cariera,o reputatie,pretentii pe masura.
Antena1 a pregatit un show incendiar pentru aceasta vara, "Burlacul".Personajul principal este Catalin Botezatu, care spune ca aceasta vara este ultima in calitate de burlac.
Desi este un barbat bine, de succes si cu multe pretendente printre reprezentantele de sex opus, designerul recunoaşte ca are si momente de nefericire.
Dar, se pare ca dintre cele 22 de concurente exista deja o preferata, chiar daca presa l-a cuplat deja cu blonda Violeta.De ce ? Poate pentru simplul fapt ca ea a fost ceva mai indrazneata in comparatie cu celelalte concurente si l'a sarutat.Bingo !Iar blonda care a avut curajul sa faca acest gest, imediat dupa ce s-a prezentat burlacului Catalin seamana cu Bianca.Voi ce credeti ?
Ha ! Eu cred ca am dreptate. :-? Designerul a declarat ca s-a indragostir,si ca nu mai are timp sa se gandeasca la Bianca deoarece este inconjurat de multe femei frumoase la filmarile show-ului sau.Oare cine este norocoasa?!
Acum au ramas doar 12 frumuseti in concurs,iar preferata se afla printe ele.

Printre cele ramase s-au numarat fetele care au reusit inca de la inceput sa il impresioneze pe Burlac cu cate ceva, in timp ce printre cele zece respinse s-au numarat fetele cu prea multe emotii sau prea putina motivatie.

Tania Budi si Andrei si-au adus propriul aport, ajutandu-l pe Burlac sa faca alegerile cele mai potrivite.

“E atata frumusete in jurul meu incat n-am timp sa ma gandesc la Bianca. Acum trebuie sa ma decid pe care dintre cele 12 fete sa le aleg in finala”, a spus Catalin, care a recunoscut ca s-a indragostit de una dintre concurente. .

“Vibrez din nou. Sunt indragostit, deja sunt indragostit. Nu ma mai gandesc la Bianca, nu mai e loc de ea“, a adaugat acesta.

Hmmmm...Sunt curioasa sa vad ce se intampla in continuare.Si va sfatuiesc si pe voi sa urmatiti acest reality-show.

Merita.;;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu