Sweet Memories...Funny Memories. : ) )

Zilele astea m`am gandit la clasa a 7-a,la cat de repede a trecut si la ceea ce a marcat`o cel mai profund,intamplarile haioase si tampeniile pe care le`am facut impreuna.
Cel mai tare moment dintr` a 7-a ma face sa rad si acum,gandindu`ma la cat de stanjenitor a fost.
Totul a inceput intr`o ora de romana.Profa parcurgea manualul,foaie cu foaie,pagina cu pagina.Ochii au inceput sa ii sclipeasca amenintator.Ne`a spus sa deschidem manualele la nu stiu ce pagina,si sa invatam poezia de acolo ca tema pentru urmatoarea zi.Mai exact trebuia memorata.Balada Passa Hassan,doispe` strofe total lipsite de sens.Parerea noastra.
Si iata ca a venit si a doua zi,a sosit momentul sa ne asculte.Binenteles ca nu a invatat nimeni...Suntem adolescenti,la naiba,avem lucruri mai importante de facut decat sa invatam o balada.
Profa ne`a facut cu ou si cu otet,aproape ca a luat foc.Ne`a ordonat raspicat sa ne luam manualele de romana,sa coboram ordonat in curtea scolii,sa ne aliniem si sa recitam balada.Zis si facut.
Era prea frumos ca sa fie adevarat sa fie atat de simplu.Ne`a spus ca ne asteapta la intrarea in scoala si ca ne asculta pe fiecare la trei strofe din balada.Aveam 10 minute la dispozitie sa le imvatam,pe toata durata pauzei.
Dupa ce clopotelul a sunat de intrare am si fugit in clasa.
Primejdia era departe.Profa nu ne`a asteptat la usa pentru a ne asculta,ci probabil ca era in cancelarie.
Oricum ne`am facuit de ras in fata intregii scoli,unii dintre elevi privindu`ne de la ferestra cum ne indeplineam sarcina.:))
Binenteles ca tot nu am invatat nici pentru urmatoarea zi,dar a fost o faza tare.:d

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu