Oameni cu etichete :

Exista multe tipuri de oameni,care se diferentiaza in fuctie de stilul abordat.Sunt multe exemple,voi incerca sa le exemplific pe toate cat mai detaliat.Pentru ca mergand pe strada ,observi fel si fel de oameni,care mai de care.Ca na ,suntem diferiti de la om la om.


Cazul 1-Piţipoanca.

O fata merge pe strada,dand din fund gen „ priviti`ma,ce misto arat”.Imbracata eventual in colanti,cu decolteu generos,ca de,estem dotate,cu mileuri dalea pe care nu pot sa le sufar in picioare. ( in viziunea mea mileurile sunt acele cizme tricotate ),intr`o culoare tipatoare ,cu bluza pe jumat` de fund,foarte mulata.Parul indreptat la maxim cu placa,lins de vaca,ruj roz,si neaparat cercei mari si rotunzi.In caz ca este frig,scoate de la naftalina geaca din imitatie de piele de la magazinul Sara dragaaaa,de care are tot poporu`.Asta ar fi o prima eticheta pe care o fata de acest gen o primeste cand merge pe strada.

Observatie: Pitzipoancele nu merg niciodata singure pe strada.O fac in grup,tinandu`se de brat. ( plimbarea,nu va ganditi la prosti ). Am gresit cand am spus „o fata merge pe strada”,dar continutu` conteaza,era o introducere .

In spatele grupului de pitzipoance merg multi alti oameni,se aud chicoteli si cineva striga subtil „ Pitziiii”.

Au fost etichetate.Sa trecem mai departe.

Cazul 2-Cocalarul

Cocalarul merge si el pe strada,eventual in spatele pitzipoancelor. ( ca sa fie o oarecare legatura intre cele 2 cazuri).Cu un tupeu dala mistocar tipic cocalarilor striga „ hei pustoaico,te fac o tura cu mertanu` meu ? „catre una dintre fete,la care pitzipoanca face pe inabordabila. Cocalarul nu se lasa batut ,ci continua „ ce`ai f ă

?! Esti surda sau ce?” Pitzipoanca traverseaza pe partea cealalta a trotuarului stupefiata de farmecul cocalarului.

In general,cocalarul este un barbat nu prea inalt,inaltime medie,cu burta perfec rotunda,ca de gravida,datorata consumului excesiv de bere.Neaparat cu tricou mulat pe care scrie Armani sau Dolce Gabbana,original,direct de la sursa,made in bazarus.Poarta un lant gros de aur,genul unei zgarde de caine.Cat mai gros cu putinta.Ca de m ă,avem valoare.Vara poarta bermude cu imprimeu floral,iar pentru iarna are pus la pastrare un treaning de firma.

Are o masina misto,cel mai nou model de Audi A8,cu muzica data la maxim,manele normal,pentru corasonu` lui.

In general ,acest tip de om este etichetat de la distanta,fara sa se strige in gura mare.Din motive de igiena.Pai ,daca ridica ala un brat iti cade si paru din nas.:)).Se pastreaza o oarecare distanta intre persoane.Ca sa fi cocalar trebuie sa fi si manelist.In concluzie,cocalarul este o subspecie de manelist.

Cazul 3:-Emo.

Cica emo.Oamenii nu cunosc adevaratul inteles al acestui cuvant.Daca vad pe cineva imbracat in tricou negru si larg,gata ba,e emo.Gresit.Tricourile alea sunt cu diferite trupe,de muzica rock.Dar daca porti asa ceva nu inseamna ca esti emo.In fine.Asta este o eticheta pusa gresit,cea de emo.Dar lumea din ziua de azi,adultii adica,sunt incuiati la minte.

Cazul 4-Tocilara.

Tocilara ,dar de ce nu tocilarul ? Pentru ca na,fetele`s cica mai fraiere decat baietii.Daca inveti,si ai rezultate gata ma,esti tocilar.Insa un baiat nu este etichetat asa,c`ati da el bucata de tocilar te face.

Tocilar inseamna sa inveti si sa nu reti nimic.In fine.Copiii care eticheteaza alti copii drept tocilari sunt niste frustrati care habar n`au ca ce inseamna cu adevarat acest termen.:-j



Cazul 6-Betivul.


Deseori acesti nefericiti sunt barbati parasiti,de catre neveste,care isi ineaca amarul in bautura,cuibarindu`se in noptile reci in vreo gura de canal,sau,eventual,intr`o ghena de gunoi.Spun barbati,dar gresesc.Sunt si femei,mai nou.Le cam place bautura asta si la doamne,face ficatu` fericit.

Betivii ( si betivele ) sunt,dupa parerea mea,cei mai originali oameni.Nu fac asta pentru a iesi in evidenta,ci pentru ca pur si simplu le place.Sunt cel mai corect etichetati.



Probabil ca mai sunt si alte " cazuri ",insa voi scrie alta data despre ele.;;)


2 comentarii:

Annié. spunea...

Ai uitat de fumator :))

AnDreEa:) spunea...

:)).Mda,bine gandit,o sa scriu.:d:))))))

Trimiteți un comentariu